Hair Transplant Reviews


Some of our client's hair transplant reviews are shown below.

Jack Drier

28 years - London, United Kingdom

The medical team is so kindly, they know how to be in a team work and to be a professional crew as the name of it. Whole service from the airport to hotel, hospital deserved ten points on ten from me. Recep welcomed me in airport and drive me to the hotel, hospital wherever I gone. 3800 grafts were planted and doctors gave me what to do about whole process and tips about after care.

22/07/2018

Randy Mark

29 Years - Manchester, United Kingdom

I have meet the Clinicrew via my best friend John. The process from a to z is as he told me, medical staff is so professional and friendly. Recep helped me in the whole process and made my trip so easy. In my operation 3200 grafts were planted and new hair is about to grow up strongly after 5 months from the surgery so the result is wonderful.

18/06/2018

Jack Vox

33 Years - New York, United States

I had doubts about hair transplantation operation. My cousin Matt had the transplant operation in clinicrew 8 months ago and I was looking for the result to decide. The result is ammaazzing! Now I booked appointment in next week. I am looking forward to it.

17/05/2018

Cenker Dörttepe

37 Yaşında - Bursa,Türkiye

Daha önce bir yerde saç ekimi yaptırıp bir ton para dökmüştüm ama resmen rezaletle karşılaştım ellemeselar daha iyiydi. Whatsap üzerinden iletişime geçip resimlerimi gönderdiğim ekiple randevumuzu ayarladık. Operasyon öncesi geniş çaplı bir analiz yapıldı ve işleme geçildi. Saç ekimim için 3350 greft ekildi, sonrasında neler yapmam gerektiğini anlattılar. Operasyonu geçireli 9 ay oldu ve müthiş bir sonuç elde ettim önceki hasarları silip attılar resmen ameliyet izi falanda yok şuan herhangi saçı olan bir insan gibiyim çok şükür. Klinik adı altında geçinip asıl amacın hizmet değilde para olduğu birçok yere tokat gibi bir yer clinicrew. Ne diyeyim dibine kadar helal olsun.

26/04/2018

معاد المسلاتي

تونس, تونس 42 سنة

انا معاد من تونس زرعت ليا 3800 بصيله لشعري و مبسوط على النتائج بشكل مش طبيعي والحمد الله قبل كل شي حاجات هلبا سمعتها خلتني نتردد في الموضوع لكن شجعوني اقاربي وحبيت انحاول وتوا انحس كأن جرائتي وثقتي فنفسي ولت اكتر واكتر واكتر اهم شي اني كنت نسمع لاحذارات الدكتور وكان التوصيل ممتاز وعناية رائعة خدمات عالية الجودة وسياحة ممتعة خلتني انحب تركيا اكتر شكرا ل Clinicrew  شكرا جزيلا لالطاقم الفائق احترام واتمنى لكم التوفيق

04/04/2018

Jonathan Randy

39 Years - California, United States

Following day after I have arrived I had the surgery which was completely well. The pain was only while local anaesthesia a bit but not too much. Aftee the surgery they have explained everything about the process of taking care of the hair. Clinicrew team made me feel in my house even I have gone a foreign country. They have supplied transfers every day with in 5mins of asking for one. I had between 2100-2400 grafts placed in the transplanted area. the result is as I expected. I was afraid of scars and thank gıd there is no any scar on my head.

19/03/2018

معاد المسلاتي

تونس, تونس 42 سنة

بسم الله الرحمن الرحيم اردت اكتب هذه الرساله عندما حصلت على هذه النتيجه الرائعة بعد 13 شهر من عملية زراعة الشعر وقد زرعت 4200 بصيلة واني اشكر الدكتور وجميع الطاقم المحترم والراقي والانيق وانصح جميع الاصدقاء ب Clinicrew  في اسطنبول واتمنى لكم ايام سعيدة

07/03/2018

Mustafa Yıldıran

35 Yaşında - İstanbul, Türkiye

Lise yıllarımda stres ve ırsi nedenlerden saçlarım dökülmeye başladı 20li yaşlarımın ortalarındada epey bi kel oldum. Arkadaşlarım saç ekiminden bahsediyodu ama ben pek inanmıyodum açıkçası. İnternette gezinirken bu siteye rastladım arayayım dedim ve serüvenim başladı, adan zye herşeyi anlattılar ve dediklerinide yaptılar. Ben bitek randevu oluşturma kısmında zorlandım takvimleri baya kalabalık hergüne alınamıyor ama şükür beni bu dertten kurtardılar. Onca yılı heba etmişim. Saç ektirmeyi düşünenlerede tavsiye ederim.

22/02/2018

Samuel Sean

31 Years - Southampton, United Kingdom

My experience has been so prosperous. During the pre appointment they interested in so much and all is as stated and on time transportation, hotel, hospital etc. Nothing was too much trouble. 3850 Grafts are planted and they worked on it rigorously. Would recommend to anyone.

13/01/2018

جوزيف سليم

لبنان, بيروت 32 سنة

حبيت اشكر Clinicrew جزيل الشكر لانهم اهتمو فيني من بداية التواصل لحد ما حصلنا على النتائج بعد العملية بفترة طويلة وبقول انو الدكتور والمساعدين ممتازين فشغلهم وما اتفاجأت بشي أبدا لانهم شرحولي كل شي خطوة بخطوة الوجع الوحيد فالعمليه وجع صغير كتير من الابرة وقت التخدير شي بسيط جدا والدكتور كان امحذرني فيها والوجع راح بعد تواني وحاليا ممنون كتير بوضعي والصراحة حبيت تركيا اكتر واكتر وشكرا كتير

19/12/2017

رائد محمد

كويت, كويت 38 سنة

مرحبا و البعد ,انصح  كل شخص عنده مشاكل تساقط فالشعر ب Clinicrew لانه خدمات رائعة طاقم رائع ونتيجة رائعة تستحق سعر اكثر من السعر المطلوب . السعر الحالي مقبول جدا جدا نظرا للمستثفي والدكتور والطاقم المتفوق شكرا جزيلا

18/11/2017

Dan Winterspoon

44 Years - Southampton, United Kingdom

I was recommented by my workmate. I have seen the results on him, as though it had never been bald. I had my experience 9 months ago, I have a little bit pain at the at the beginning of the operation, local anesthesia, and next there is no any pain. Talk about the result ? awesome. The hair is now so strong and looks like it will never be lost.

03/11/2017

Murat Beninger

51 Yaşında - İzmir, Türkiye

Clinicrewle geçen sene görüşmüştüm sonra randevu durumumu yurt dışı seyahatim nedeniyle ertelemek zorunda kaldım. Bu seneye nasip oldu gittim saç ektirdim. Bütün prosedürü yapılacakları baştan sona anlattılar harfiyende öyle oldu. Ağrı sancı gibi şeyler yok korkmayın zaten lokal anestezi yapıyolar siz yemek bile yiyebiliyosunuz işlem yapılırken o derece rahat. İnsanın özgüveni ne çok yerine geliyormuş gençlere taş çıkartırım sayenizde crew.

20/10/2017

Yunus Ertemel

44 Yaşında - İstanbul, Türkiye

Bir erkeğin makyajı saçtır diye boşuna dememişler. Saçlarımı ektirdikten sonra duruşum değişti resmen. Bu konuda emeği geçen clinicrewe çok teşekkür ederim. Operasyon konusunda herşey olması gerektiği gibi ilerledi bir prüz çıkmadı.

01/10/2017

جاد عبد الرحيم

قطر, الدوحة 45 سنة

السلام عليكم أول شي نشكر هذا المركز وابن عمي فهد جزيل الشكر وهو دلني على هذا المركز ابن عمي كان عامل عملية زراعة الشعر السنة الماضية وكنت استنا فالنتيجة والنتيجة فرحتني واجد واجد عملولي التحاليل جهزوني للعملية و تم اقتطاف 2800-3000 لشعري الان انا فالشهر الثالث وشعري بدأ يبين حاليا كل شي جميل ضلو معاي بعد العمليه ولحد الان نتواصل معاهم وكل ما اسأل سؤال يجاوبوني فورا مهتمين فيا بشكل حلو وانصح الجميع هذا المركز

07/09/2017

Ercan Boztepe

43 Yaşında - Dordmund, Almanya

Clinicrewi eniştem hakan sertay sayesinde tanıdım. Saç ekimi konusunda bir numaralar hem ekip olarak hem hijyen olarak hem komfor olarak ve tabi sonuç olarak.. Bana 3500 greft ektiler acı falanda hissetmedim zaten ekip ne yapacağını iyi biliyor işlem sırasındada rahatımı konforumu sağladılar sağolsunlar. ektiklerinde saçın 2 haftaya dökülecek demişlerdi öylede oldu saçlar çnce döküldü sonra yeniden güçlenerek çıktı şimdi 4 cü ayımdayım diğer saçlarımdan daha güçlü duruyolar. Emeğinize sağlık crew !

21/08/2017

Hüseyin Alpay

29 Yaşında - Berlin, Almanya

İşyerinden türk arkadaşlarım burayı bulmuşlardı hem tatil yaparız hem saç ektiririz dediler gittiler ben cesaret edemedim. İnsan başta tereddüt ediyor ortada öncesi sonrası fotoğraflar var ama benim böyle olacakmı diye düşünüyor ama hepsinin saçı fırça gibi şuan ve çok doğal. Hiç düşünmeyin ne görüyorsanız size ne vaad ediyolarsa fazlası olur eksiği olmaz ben kefilim.

13/07/2017

سليمان محمد

بحرين, المنامة 41 سنة

مرحبا للطاقم الارائع المحترف كل شي كان نظيف المستشفى والفندق كان رائع و انيق رحب فيا الاستاذ رجب خلال السياحة كلها وصلني لكل مكان اردته الست مروة اجرت خدمتها بشكل رائع وخلتني نتريخ وخلتني انحس اني بنزه جميله النتيجة اسرتني كثير كثير و ورأسي بدون أثار شعري قوي جدا شكرا لجميع الطاقم

17/06/2017

Caner Temiz

31 Yaşında - Ankara, Türkiye

Ailem istanbulda bense işim gereği ankaraya yerleştim burada yaşıyorum. Saç ekimi olayını iyice araştırır olmuştum takıntılı olduğumdan aylarca sürdü bu durum. En son clinicrewle iletişime geçtim tereddütle gittim gördüm çok hijyenik çok klas ve kalite kokuyor, işleride çok profesyonel tahlilinden tutun saç ekim işlemi bitene kadar herşey tıkır tıkır saat gibi siz hiçbişey anlamadan olup bitiyor sonra bir uyanıyorsunuz artık kafanızda saç büyümeye başlıyor. Herkese tavsiyemdir, kel gezmeyin kendinizide böyle bi profesyonel ekibe emanet edin.

21/05/2017

Muzzy Aly

41 Years Newcastle, United Kingdom

Cleanliness comes first to me and they were just shining ! Merve who took care about the operation was so kind and skilled, the others are as well. From the contact to the end of operation, also now, 6 months from the operation they kept the maintainance for my case via whatsapp. So many  thanks for everything I have no baldness anymore. Recommend to any of you.

16/04/2017